HR Stage

Omschrijving

Onze visie

We geloven dat samenwerken de belangrijkste skill is om tot de juiste resultaten te komen. Door een goede samenwerking ontstaat er een hoge mate van werkplezier. Onze overtuiging is dat Old School HR niet direct bijdraagt aan het werkplezier van mensen. En dat terwijl werk zo'n belangrijk onderdeel van ons leven is geworden. Wij als HR zien het als onze verantwoordelijkheid om het ultieme werkklimaat te creëren waarin onze collega’s kunnen excelleren. Wij zoeken een HR stagiair die deze overtuiging aanhangt en die ons verrast met nieuwe ideeën om Youvia nog aantrekkelijker te maken. Geen standaard HR stage dus, maar echt een stage waarin je uitgedaagd wordt buiten de gebruikelijke kaders te denken.


Wat je doet:

Tijdens je stage ben je onderdeel van ons enthousiaste HR team. Als stagiair Human Resources ondersteun je de afdeling HR en leer je alle ‘ins en outs’ op het gebied van recruitment, employer branding en HR marketing.


Daarnaast krijg je een prachtige uitdaging. Je bent hier niet om koffie te zetten, maar van A tot Z verantwoordelijk voor het verhogen van het werkgeluk van onze Youvianen. Om onze collega’s goed te faciliteren, ga je onder andere aan de slag om de verbeterpunten uit het MTO op te pakken, deze op waarde in te schatten en de juiste acties uit te zetten. Je zult met veel teamleads spreken en meewerken en een vervolg MTO uitzetten. Maar dat niet alleen, we willen ook dat alle studenten uit de omgeving van Amsterdam, Zwolle en Eindhoven Youvia leren kennen en onze gave plannen ontdekken. Jij geeft hier met creatieve ideeën invulling aan.


Naast de afgesproken projecten en opdrachten is er veel ruimte voor eigen inbreng! Wanneer jij met een goed idee komt, mag je dit met je collega's uitwerken! Top stage dus!

Vereisten

Jij bent:

  • Een 2e of 3e jaars hbo student; Human Resources;
  • Je leert snel en gaat een uitdaging niet uit de weg;
  • Beschikbaar vanaf februari 2022;
  • Gefocust op het resultaat. Dit is wat telt en daarom evalueer en verbeter je iedere dag.


Wij bieden:

  • Een stage bij één van de grootste online marketingbureaus van Nederland;
  • Een waanzinnig gezellige werksfeer;
  • Een fijne werkomgeving met mogelijkheid om thuis te werken;
  • Een stagevergoeding van 450,00 bruto per maand